Despre noi

Suntem o echipă de chirurgi plasticieni pasionați de aceea ce fac, fiind susținuți de rezultate și cu un angajament neclintit față de pacienții noștrii. Determinarea și dorința de a ne dezvolta și deveni chirurgi plasticieni excelenți a fost nutrită de ocaziiile unice de a lucra cu cei mai buni chirurgi din lume. Luând cele mai bune din fiecare, am dezvoltat un stil și o practică unică de chirurgie plastică. Suntem motivați de provocarea inerentă în îmbunătățirea aspectului estetic, respectând în același timp forma și funcția, având o abordare individuală față de pacienții noștri.

Prima și cea mai importantă prioritate este pacientul și experiența lor. Aceasta începe din momentul în care cineva sună sau din momentul în care pacientul intră în cabinet. Vom petrece atât de mult timp cu pacienții cât au nevoie sau îi vom vedea de câte ori trebuie să se simtă confortabil. În cele din urmă, suntem întotdeauna disponibili pentru pacienți.

SEMNĂTURA ESTETICĂ

Apreciem frumusețea individualității. Fiecare pacient este unic cu dorințe și obiective diferite. Respectând această individualitate, ne propunem să ne asigurăm cu un plan de tratament sigur, solid și fiabil adaptat pentru a satisface nevoile dumneavoastră specifice. Ne asigurăm să vă înțelegem obiectivele și preocupările, în timp ce petrecem timpul pentru a explica și defini clar abordarea noastră.

Natural. De lungă durată. Sigur. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele care definesc filosofia noastră chirurgicală. Ne străduim să oferim rezultate cât mai naturale, încercând întotdeauna să evităm semnele evidente ale intervenției chirurgicale. Respectăm faptul că pacienții au o viață aglomerată și urmărim în mod constant cele mai scurte perioade de recuperare. În cele din urmă, credem în chirurgia plastică sigură care oferă rezultate de lungă durată.

SEMNĂTURA RECONSTRUCTIVĂ

Chirurgia reconstructivă oferă speranță prin restabilirea formei și funcției. Acești pacienți necesită uneori tratamente diferite cu mai mulți specialiști, exemplificând rezistența și caracterul lor. În orice măsură este posibil, lucrăm împreună pentru a ajuta la refacerea și reconstruirea vieții lor cu o intervenție chirurgicală reconstructivă.

În cele din urmă măsurăm succesul în și în afara sălii de operație. Nu este vorba doar de rezultate, ci de experiența pacientului. Nu este nimic mai satisfăcător pentru echipa noastră decât un pacient fericit.